Marktwaarde Noa Lang meer dan verdubbeld naar 8 miljoen euro

De website Transfermarkt heeft een update doorgevoerd in de markwaarde van ruim tweehonderd spelers uit de Belgische Jupiler Pro League. Aan de hand van onder meer recente prestaties, leeftijd en andere factoren wordt door de website bepaald welk bedrag een speler ongeveer waard is op de transfermarkt. een van de meest opvallende stijgingen is die van oud-Ajacied Noa Lang. Zijn waarde steeg, volgens deze website, van  3,5 miljoen euro naar 8 miljoen euro.

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Zoals eerder gesteld spelers uit de eigen opleiding leveren Ajax by far het meeste op. Moet je ze alleen wel langer vasthouden en kansen blijven geven. Wie goed genoeg is voor Club is ook kansrijk om succesvol bij Ajax te zijn.

Comments are closed.