Jong Ajax start het nieuwe jaar met nederlaag bij Top Oss

Jong Ajax is de tweede seizoenshelft slecht begonnen. Op bezoek bij Top Oss verloor de ploeg van Mitchell van der Graag met 1-0. De treffer van Top viel al in de negende minuut. Vanuit een hoekschop wist Jan Lammers de thuisclub op 1-0 te zetten. Jong Ajax probeerde zich nog terug te knokken in de wedstrijd maar slaagde er niet in de wedstrijd te domineren. Doelman Dominik Kotarski moest zelfs een aantal keer redding brengen om de achterstand niet nog groter te maken.

In de tweede helft liet Oss het initiatief bij Jong Ajax maar het resulteerde alleen in meer balbezit maar geen echte kansen. En dus bleef de 1-0 op het scorebord staan. Jong Ajax staat daarmee op een teleurstellende twaalfde plek op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Kasanwirjo, Llansana, Musampa, Douglas (Baas 60′); Regeer, Fitz-Jim, Warmerdam; Pinas, De Waal (Tasci 73′), Martha.

Related posts