“Ajax doet bod op Brenner, vierjarig contract ligt klaar”

De afgelopen dagen verschenen er meerdere geruchten dat Ajax interesse zou hebben in Brenner, een twintigjarige aanvaller van São Paulo. De Braziliaanse club zou Brenner voor twaalf miljoen van de hand willen doen, maar later verschenen er ook berichten dat São Paulo rond de twintig miljoen wil ontvangen voor de topscorer van de Braziliaanse competitie.

De Italiaanse transferspecialist Nicolò Schira laat inmiddels weten dat Ajax een bod heeft uitgebracht en dat zou rond de tien miljoen inclusief bonussen liggen. De financiële problemen bij São Paulo lijken een rol te gaan spelen in de onderhandelingen en zou Ajax ook kunnen profiteren van zijn goede band met de Brazilianen. Eerder werd er namelijk al samengewerkt bij de overgang van David Neres en Antony. Brenner geldt als een van de uitblinkers van de Braziliaanse competitie. In 21 duels was hij dit seizoen elf keer trefzeker en gaf hij drie assists. De 1,75 meter lange aanvaller heeft een contract tot de winter van 2022 bij Sao Paulo. Voor Ajax zou de komst van een extra spits gewenst zijn. Over Lassina Traoré wordt getwijfeld, terwijl Klaas-Jan Huntelaar heeft aangekondigd dat dit zijn laatste jaar is. Met Brian Brobbey is nog steeds geen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Ajax zou een contract voor vier jaar klaar hebben liggen voor Brenner, zo meldt Schira.

Bron: Twitter

Related posts

2 Comments

  1. EugAjax

    Ajax drijft steeds verder af van zijn identiteit sinds vertrek Bergkamp. Zelf opleiden en oog hebben voor de doortstroming en niet wachten tot ze rond de 20 zijn……

    Nog even en we hebben meer spelers uit opleiding van Sao Paulo in de basis staan dan uit eigen opleiding. En waar blijft de eerstvolgende echte eigen opgeleide Ajax centrumspits ?

    Nee we geven maar weer eens 10-20 mln uit aan een Braziliaan.

    1 voordeel van al die aankopen zijn de Braziliaanse in ieder geval van Ajax niveau.

Comments are closed.