Huntelaar: ‘We brachten te weinig en dat irriteert mij’

Klaas-Jan Huntelaar baalde stevig na afloop van het gelijkspel tegen Willem II. The Hunter zag een bepaalde verslapping in het team en daar is de spits niet over te spreken. Met het gelijkspel morste Ajax dure punten in aanloop naar de kraker tegen PSV direct na de winterstop.

‘Je moet niet tevreden zijn met 0-1 dan moet je juist die tweede maken, maar we gingen net iets meer op zeker spelen en dan creëer je gewoon minder. Dan geef je hun ook de kans om te blijven geloven in een resultaat en dan rolt zo’n balletje er ook nog in, en dat irriteert mij. We moeten beter spelen en meer energie erin stoppen. We brachten gewoon te weinig en dat lag zeker aan de manier waarop we het veld opstapten. Natuurlijk is het een apart jaar want we spelen zonder publiek en er heerst geen sfeer. Nu is alles minder leuk maar we moeten het zelf leuk maken door straks met een prijs te staan’.

Bron: AT5

Related posts

5 Comments

 1. Charka53

  Klaas Jan heeft de juiste instelling elke wedstrijd weer dit zouden er vele meer mogen hebben ipv trots te zijn op een andere haar kleur , als dit niet veranderd verliezen we de titel in januari al.

 2. EugAjax

  Zo The Hunt legt de vinger even op zere plek neer. Heel misschien is dit dan toch ergens goed voor geweest en zijn ze op tijd wakker. Ik betwijfel het maar dat gaan we zien in 2021.
  Met dit materiaal en al helemaal met dit salarishuis moet Ajax normaliter zonder zorgen kampioen worden. Niets meer en niets minder

 3. De Nees

  Als je je zo irriteert Hunter trek dan je bek open op, maar ook jij bent een slappe lul. Lopen weer te veel mietjes bij Ajax, dat is het hele probleem. Instelling is werkelijk waar om te janken, Blind na afloop kon zelfs nog lachen, want “we staan nog 1 punt voor toch? en doen nog steeds mee op 3 fronten”. Ongelofelijk wat een triest figuur. Het is heel simpel met deze gasten, interesseert hun niks, spelen op de automatische piloot, beetje tegenslag en het kakt meteen in. Maar wat maakt het uit “we verdienen zo lekker, ff banksaldo checken na de wedstrijd, alles weer op tijd gestort, lekker man!”. Dit Ajax is ziek met een dooie als coach en een management die hem hand boven het hoofd blijft houden. Brandjes blussen met halfbakken aankopen, 15 mln weggooien aan sukkels als Klaassen, vertrouwen houden in rommel als Schuurs, Labyad, Klaiber. Ja en dan wil je kampioen worden en ver komen in Europa. Flikker toch op man.

  1. De Nees

   Nee ouwe koek Charka met deze club, Ajax gaat voor incidentele succesjes waar het dan jaren op teert, structureel is het bagger. Supporters worden al jaren voor de gek gehouden.

Comments are closed.