Live Willem II – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt woensdagavond de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft en reist af naar Tilburg voor de confrontatie met Willem II.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Willem II – Ajax staat voor de 43ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 34 te winnen waaronder de laatste vier edities. Vorig seizoen werd deze wedstrijd vanwege het coronavirus niet meer gespeeld. Willem II vinden we terug op een zestiende plaats met acht punten uit dertien wedstrijden. Ajax is koploper met 33 punten uit dertien wedstrijden.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Manschot zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters De Vries en Dobre. Vierde official is Teuben en Makkelie is aangesteld als VAR. Willem II – Ajax begint woensdag om 18;45 uur

Toch geen rentree Kudus, Neres, Mazraoui, Brobbey en Traore ook afwezig
Er waren afgelopen week positieve berichten rondom Mohammed Kudus die na zijn knieblessure weer volop in training is, en waarschijnlijk terug zou keren in de selectie voor de wedstrijd van vanavond. Echter is er toch besloten om dat niet te doen waardoor Kudus zo goed als zeker zijn rentree gaat maken in de thuiswedstrijd tegen PSV op 10 januari. Verder ontbreken ook David Neres, Noussair Mazraoui, Brian Brobbey en Lassina Traore.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Sean Klaiber, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Zakaria Labyad, Antony, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts