Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uittrainingsshirt?

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 28 november j.l. Dit keer was wederom de vraag: Wie zijn de drie Ajacieden op onderstaande foto’s? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken de adresgegevens en/of de maten. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij Gerrit Floor uit Maartensdijk er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Gerrit met dat schitterende Ajax trainingsshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige Ajax uit- EN thuiscollectie 2020-2021
is bij Bouds-Inn nu verkrijgbaar met maar liefst 30% korting als je de kortingscode AJAX30 gebruikt! Nergens goedkoper! Je Ajax-kerstaankopen shop je het goedkoppst online bij Bouds-Inn!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit seizoen plaatsen we zeer regelmatig een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Peter Boeve
Ivan Gabrich
Pius Ikedia
 


Nu met 30% korting via de kortingscode Ajax 30

 

Related posts