Opstellingen ADO Den Haag – Ajax

De laatste keer dat we op bezoek waren in Den Haag mochten er geen supporters mee maar vandaag heeft de thuisploeg hier geen voordeel van want helaas mogen er veel te lang geen supporters in het stadion. Wanneer je naar de statistieken kijkt zie je dat Davy Klaassen het vaakst de openingsgoal maakte tegen ADO en Klaas-Jan Huntelaar de winnende. Het lijkt er dan ook op dat Ajax weer flink aan het doelsaldo kan gaan werken tegen de een na laatste van de competitie. Klaas-Jan Huntelaar start naast Dusan Tadic en Antony in de basis. Bas Nijhuis zal om 14:30 uur het startsein geven in het Cars Jeans stadion.

Opstelling ADO: Koopmans; Van Ewijk, Kemper, Del Fabro, Faye, Amofa; De Boer, Pascu; Besuijen, Ould-Chikh; Kramer

Opstelling Ajax: Onana, Klaiber , Schuurs, Blind, Tagliafico, Klaassen,  Labyad, Gravenberch, Tadic, Huntelaar, Antony

Related posts