Loting achtste finales KNVB Beker, Ajax speelt uitwedstrijd tegen AZ

Ajax is in de achtste finales van de KNVB Beker gekoppeld aan AZ. De wedstrijd in het AFAS Stadion wordt gespeeld op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 januari 2021. Tevens is via een loting bepaald dat de winnaar van deze wedstrijd in de kwartfinales een thuiswedstrijd speelt. De tegenstander is nog niet bekend.

De volledige loting
AZ-Ajax
FC Volendam-PSV
Vitesse-ADO Den Haag
NEC-Fortuna Sittard
VVV-Venlo – Go Ahead Eagles
Feyenoord-Heracles Almelo
MVV Maastricht-Excelsior
FC Emmen-sc Heerenveen

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Zo een echte tegenstander dus er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden anders is dit de laatste westrijd in de beker.

  2. EugAjax

    Wat een heerlijke loting. En wat een heerlijke Januari maand wordt dat. PSV en Feyenoord thuis en 2 keer AZ uit. Daarna weten we eindelijk of we in ieder geval nationaal nog de boven toon voeren of dat we daar ook te licht bevonden worden. Net als In de CL.

Comments are closed.