Live ADO Den Haag – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt dit weekend een uitwedstrijd en treft zondagmiddag om 14:30 uur ADO Den Haag.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
ADO Den Haag – Ajax staat voor de 46ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 25 winnend af te sluiten. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in 0-2 door doelpunten van Huntelaar en Neres. Ajax is koploper met dertig punten uit twaalf duels. ADO Den Haag vinden we terug op plek zeventien met zeven punten uit twaalf wedstrijden.

Nijhuis aangesteld als arbiter
Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en Kleinjan. Vierde official is Nagtegaal terwijl Ruperti zal fungeren als VAR.

Onana, Huntelaar, Klaiber en Promes terug in selectie
Ajax speelde afgelopen week de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht, won uiteindelijk met 5-4, maar miste een aantal belangrijke spelers. Zondag kan trainer Erik ten Hag weer beschikken over Andre Onana, Klaas-Jan Huntelaar , Sean Klaiber en Quincy Promes. Volgens het AD begint Ten Hag met Huntelaar in de spits. Labyad, die tegen FC Utrecht twee keer wist te scoren, krijgt een plek op het middenveld wat ten koste gaat van Edson Alvarez.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Sean Klaiber, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Zakaria Labyad, Ryan Gravenberch, Antony, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

2 Comments

  1. EugAjax

    Vroeger een absolute kraker: ADO-Ajax. Tegenwoordig een slap aftreksel van een wedstrijd. Met dit elftal mogen we absoluut niet in de problemen komen wil je het Bayern van Nederland zijn en blijven.
    Geen schuimbekkende gasten op de tribune wat het ook nog eens makkelijker maakt.
    Succes mannen

  2. -buitenkantje rechts-

    We hebben deze wedstrijd een mooi voorbeeld gezien hoe een coach (TH) een goed draaiend team de nek kan omdraaien met onbegrijpelijke wissels en positiewisselingen.

Comments are closed.