Ten Hag steunt Promes: ‘Misschien zondag weer bij de selectie’

Volgens Erik ten Hag is het goed mogelijk dat Quincy Promes zondag bij de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag weer bij de wedstrijdselectie zit, zo verteld Ten hag in gesprek met FOX Sports voorafgaand aan het bekerduel tegen Utrecht. De aanvaller, die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekpartij, heeft inmiddels met de Ajax-leiding en Ten Hag gesproken.

‘Dit raakt ons allemaal, natuurlijk. Ik heb hem telefonisch gesproken en het gaat nu goed met Quincy. Twee dagen in de gevangenis zitten is niet niks en doet wat met een mens. Donderdag ga ik hem uitgebreider spreken en dan zullen we zien hoe hij ervoor staat. Hij zei in ieder geval tegen mij dat hij niets heeft gedaan. En dan geloof ik hem. We steunen hem en zo staat de hele kleedkamer erin’, aldus Ten Hag.

‘Hij heeft het niet gedaan. Hij zegt dat hij onschuldig is, dus kan hij zondag bij de selectie zitten. Dat is zeker mogelijk. Als hij onschuldig is, is hij een speler van ons en zijn we blij met hem. De directie heeft met hem gesproken, ik ga verder met hem spreken en dan zullen we zien richting zondag.’

Related posts