Opstellingen Ajax – Atalanta

De opdracht vandaag is duidelijk: Winnen anders liggen we eruit en de Europa League is leuk maar toch ff wat anders. Bij Atalanta rommelt het binnen de gelederen maar daar moeten we ons niks van aantrekken. Altijd van je eigen kracht uitgaan en volle bak er tegen aan want als we dezelfde instelling hebben als tegen FC Twente dan houdt het snel op. Carlos del Cerro gaat de wedstrijd begeleiden en gezien zijn staat van dienst zal er vanavond wel een kaartje getrokken worden. De wedstrijd begint om 18:55 uur en kan worden gevolgd op SBS6.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Klaassen, Tadic, Gravenberch; Antony, Brobbey, Neres

Opstelling Atalanta: Golini; Toloi, Romero, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina, Zapata, Gomez

 

Related posts