Live Ajax – Atalanta: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax begint vanavond aan de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League, en daarin moet er gewonnen worden van Atalanta om te overwinteren in het miljoenenbal. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Atalanta eindigde afgelopen seizoen als derde in de Serie A en kwalificeerde zich op die manier voor de tweede keer op rij voor de Champions League. De eerste wedstrijd tegen Atalanta eindigde in 2-2 nadat Ajax op een 0-2 voorsprong stond. Dusan Tadic en Lassina Traore waren verantwoordelijk voor de doelpunten van Ajax terwijl Zapata twee keer het net wist te vinden voor de Italianen.

Del Cerro Grande aangewezen als arbiter
Ajax – Atalanta staat vanavond onder leiding van de Spaanse arbiter Carlos del Cerro Grande. De Spanjaard zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Juan Carlos Yuste en Roberto Alonso Fernandez. Juan Martínez Munuera is aangesteld als VAR.

Ten Hag heeft vijf twijfelgevallen  
Het is voor trainer Erik ten Hag nog maar de vraag wie hij vanavond op kan stellen want er waren dinsdag nogal wat twijfelgevallen. Voor Lassina Traore lijkt de wedstrijd te vroeg te komen nadat hij tegen FC Twente het veld verliet met een bovenbeenblessure. Nico Tagliafico en Noussair Mazraoui waren ook niet okselfris na zaterdag maar lijken wel te kunnen spelen. David Neres trainde dinsdag weer mee en vandaag zal worden bekeken hoe de kleine dribbelaar dat heeft doorstaan en of hij geen reactie heeft gekregen op zijn blessure. Tot slot verliet Daley Blind de training met griepverschijnselen (dat schijnt dus ook nog te bestaan) en zijn meespelen is nog onzeker.

Vermoedelijke opstelling Ajax:
Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Lisandro Martinez, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Zakaria Labyad, Ryan Gravenberch; Antony, Dusan Tadic, Quincy Promes

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts