Live Ajax – FC Twente: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – FC Twente staat voor de 52ste op het programma en daarvan won Ajax er 41. De wedstrijd in 2011 was er natuurlijk eentje om nooit te vergeten. Ajax klopte FC Twente met 3-1 en pakte daarmee de landstitel en de derde ster. Dit seizoen speelt Danilo op huurbasis voor de club uit Enschede. De Braziliaan doet het zeer goed en is met negen doelpunten een van de topscorers in de Eredivisie. Vorig seizoen werd deze wedstrijd niet meer gespeeld vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Lindhout aangesteld als arbiter
Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Goossens en Oostrom. Vierde official is Manschot en De Groot zal fungeren als VAR.

Onana kijkt uit naar weerzien met Kik Pierie en Danilo
Andre Onana kijkt uit naar de wedstrijd van zaterdagavond waarin hij de twee huurlingen Kik Pierie en Danilo treft. ‘Ze doen het uitstekend en het is leuk om tegen hun te spelen. We krijgen een uitstekende tegenstander op bezoek, maar we weten wat ons te doen staat. We beseffen hoe belangrijk het is om die drie punten hier te houden en ik verwacht dan ook een overwinning’, aldus Onana.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts