Video: Kale en Kokkie willen revanche op Liverpool

Een Eredivisie-wedstrijd tussen twee Europese wedstrijden in was in het verleden nog wel eens lastig voor Ajax, maar zaterdagavond tegen FC Emmen (5-0) was daar niks te zien. In tegendeel, de ploeg van Erik ten Hag was heer en meester. Het deed Ajaxfans Kale en Kokkie denken aan Ajax ten tijden van stadion De Meer. ‘De tegenstander stond, als ze het veld opkwamen, al met 1-0 achter.’

Een kijker stelde een paar weken geleden in de reacties onder de Youtube-video voor om een Q&A (Questions & Answers) te doen met de fans. Daar reageerde de twee enthousiast op en deden vorige week een oproep om vragen op te sturen, er werd massaal gereageerd. AT5 maakte een selectie van de leukste, gekste, boeiendste vragen en vuurde die op Kale en Kokkie af.

Een veelgestelde vraag was hoe de ideale opstelling van de twee eruit zou zien als de hele selectie van Ajax fit zou zijn. Dat is geen moeilijke vraag vinden ze. ‘Onana op goal, Mazraoui op rechtsback, in het midden Blind en Schuurs, op linksback Nico Tagliafico. Kudus krijgt een plek op het middenveld met Klaassen en Gravenberch. In de voorhoede zetten de twee Neres, Antony en in de spits Tadic.

Related posts