Opstellingen FC Emmen – Ajax

Op de dag dat Ajax vijfentwintig  jaar geleden de Wereldbeker won maakt Ajax zich op voor een wedstrijd tegen FC Emmen. In De Oude Meerdijk, overigens niets met GTST te maken, nemen we het op tegen de nummer 17 van de Eredivisie waarin Klaas-Jan Huntelaar zijn 250ste Ajax-wedstrijd kan gaan spelen. Het zou wel slim zijn om The Hunter in te zetten want hij wist tegen Emmen al vijf maal het doel te treffen. Wanneer  we vanavond minimaal twee maal scoren dan evenaren we het clubrecord van 39 doelpunten in 10 wedstrijden. Serdar Gözübüyük zal om 18:45 uur het startsein geven.

Opstelling FC Emmen: Wiedwald; Bijl, Araujo, Van Rhijn, Cavlan; Laursen, Tibbling, Veendorp; Chacon, Jansen, De Leeuw

Opstelling Ajax: Onana; Klaiber, Schuurs, Martínez, Mazraoui; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Antony, Traoré, Tadic

 

Related posts