Jong Ajax verliest van FC Dordrecht: 3-1

Jong Ajax is er zaterdagavond niet in geslaagd om de drie punten mee te nemen uit Dordrecht. De Ajacieden verloren de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht met 3-1. Doordat Devyne Rensch en Jurriën Timber met Ajax 1 mee waren naar FC Emmen trad Jong Ajax met een iets andere defensie aan dan gebruikelijk.

De ploeg van trainer Van der Gaag kwam na zes minuten op een 1-0 achterstand en wist zich eigenlijk geen raad met de laagvlieger uit de competitie. De wedstrijd ging gelijk op en het wachten was op een doelpunt en dat viel voor Jong Ajax net aan de verkeerde kant. Uit een counter scoorde Jansen de 2-0. Vlak voor rust was het Brobbey die uit een hoekschop raak kopte en dus was er nog hoop. In de tweede helft probeerde Jong Ajax het nog wel, had nog een strafschop moeten krijgen, maar omdat de scheidsrechter anders besloot bleef de aansluitingstreffer uit en vloeide het geloof in een resultaat langzaam weg. Sontje Hansen schoot een vrije trap nog op de lat en uiteindelijk scoorde Dos Santos uit een counter de 3-1.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Kasanwirjo, Llansana, Musampa (46. De Waal), Douglas, Regeer, Taylor, Jensen (85. Pinas), Hansen, Brobbey, Ünüvar (46. Martha)

 

Related posts