Opstellingen Ajax – FC Midtlylland

Winst is vandaag nodig om te overwinteren in de Champions League en wanneer Ajax naar beste kunnen speelt dan gaat dat vandaag zeker lukken. De heenwedstrijd was een puzzeltje voor onze oefenmeester in verband met corona en nu waren er wat geblesseerden. Davy Klaassen, Antony, Zakaria Labyad en Nousair Mazraoui zijn gelukkig weer inzetbaar en daarom heeft Erik ten Hag voor deze opstelling gekozen. Sergei Karasev zal deze wedstrijd in de vierde ronde van de Champions League leiden welke om 21:00 uur begint.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Neres, Traoré, Tadic

Opstelling FC Midtjylland: Hansen; Cools, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Mason, Onyenka; Dreyer, Sisto, Mabil; Kaba

 

 

 

Related posts