Live Ajax – FC Midtjylland: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt vanavond om 21:00 uur een thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is FC Midtjylland de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Klaasssen, Mazraoui, Antony en Labyad allen fit genoeg 
Het leek even een race tegen de klok te worden voor Davy Klaassen, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad nadat zij afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles een blessure hadden opgelopen. Echter kwam er dinsdag goed nieuws en naar verwachting zal het drietal fit genoeg zijn om aan te treden tegen de Deense ploeg. Antony moest noodgedwongen het duel tegen Heracles helemaal laten schieten maar is dus ook op tijd fit bevonden.

Sergei Karasev aangesteld als arbiter
De Rus Sergei Karasev is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Karasev krijgt in de Johan Cruijff Arena assistentie van de grensrechters Igor Demesjko en Maksim Gavrilin. Vitali Mesjkov is de videoscheidsrechter van dienst. Karasjov leidde Ajax ook in het voorjaar van 2017 tijdens een thuisduel met Schalke 04 (2-0) in de kwartfinale van de Europa League.

Ajax kan bij winst Europees voetbal veiligstellen
Ajax won drie weken geleden de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland met 1-2 en kan zich tijdens de return tegen de Denen verzekeren van Europees voetbal na de winterstop. Ajax houdt met een tweede zege op Midtjylland ook goede papieren voor een plaats in de achtste finale van de Champions League. Liverpool is halverwege de groepsfase met 9 punten de koploper van de poule, gevolgd door Ajax (4 punten), Atalanta (4 punten) en Midtjylland (0 punten).

Ajax – FC Midtylland live op tv en radio 
Ajax – FC Midtylland begint om 21.00 uur en zal rechtstreeks worden uitgezonden door SBS6. Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de voetbalwedstrijd ook live uit op het kanaal Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd is ook live en integraal op radiozender NPO Radio 1 te beluisteren.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts