Jong Ajax en FC Volendam delen de punten: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam niet weten te winnen. Op sportpark de Toekomst werd het uiteindelijk 1-1 tegen het elftal van trainer Wim Jonk. Het Amsterdamse doelpunt werd gescoord door Victor Jensen.

Jong Ajax en FC Volendam waren vanaf het beginsignaal aan elkaar gewaagd en er werd een hoog tempo gespeeld. Naci Ünüvar en Jaymillio Pinas kregen de kans om de score te openen, maar het was Volendam dat na een half uur spelen via Kaars op voorsprong kwam. Echter lang konden de gasten daar niet van genieten want het was Jensen, die na een mooie actie van Pinas, de doelman van Volendam wist te verschalken. In de tweede helft golfde het spel op en neer en beide elftallen gingen dan ook vol voor de overwinning. De bezoekers hadden iets meer balbezit maar de defensie van Jong Ajax, onder leiding van een uitstekende Devyne Rensch, hield stand waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Kasanwirjo, Llansana, Rensch, Douglas, Regeer, Taylor, Jensen (90+2. Tasci), Pinas (62. De Waal), Hansen, Ünüvar (62. Giovanni)

Bron: Ajax.nl

Related posts