Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax uit trainingsshirt?

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 29 oktober j.l. Dit keer was de vraag: Wie zijn de drie Ajacieden op onderstaande foto’s? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken de adresgegevens en/of de maten. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij Dennis Tooi uit Ridderkerk er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Dennis met dat schitterende Ajax trainingsshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige Ajax uit- EN thuiscollectie 2020-2021
is bij Bouds-Inn nu verkrijgbaar met maar liefst 20% korting als je de kortingscode AJAX20 gebruikt! Nergens goedkoper! Dus ook Sinterklaas shopt zijn Ajax-spullen bij Bouds-Inn!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit seizoen plaatsen we zeer regelmatig een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!


Edo Ophof
Nicolai Mitea
Felix Gasselich

Related posts