Rus Sergei Karasev fluit duel tegen Midtjylland; Gözübüyük dat tegen Emmen

De Rus Sergei Karasev is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor het Champions League-duel tussen Ajax en FC Midtjylland van aanstaande woendag, zo meldt de UEFA via de officiële website. Karasev floot al eerder een duel van Ajax in de ArenA namelijk op 13 april 2017 de kwartfinale van de Europa League tegen Schalke 04 (2-0). De aftrap bij Ajax tegen FC Midtjylland is woensdagavond om 21.00 uur.

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter voor het Eredivisieduel tussen FC Emmen en Ajax dat aanstaande zaterdag gespeeld wordt, zo meldt de KNVB op haar Twitterkanaal. Het is de eerste keer dat Gözübüyük dit seizoen een wedstrijd van Ajax fluit. Emmen-Ajax begint zaterdagavond om 18.45 uur.

Related posts