Live Ajax – Heracles Almelo: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondag om 12:15 uur de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Heracles staat voor de twintigste keer op het programma en daarvan won Ajax er vijftien. Heracles ging één keer met de zege naar huis en dat was in 1964. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 4-1 overwinning voor Ajax. Promes (2x), Huntelaar en Labyad waren toen verantwoordelijk voor de doelpunten.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Manschot wordt geassisteerd door de heren Siebert en Janson. Vierde official is Hensgens. De VAR bestaat uit Martens en assistent De Nas.

Antony afwezig door hamstringblessure
Trainer Erik ten Hag kan zondag nog geen beroep doen op Antony. De Braziliaan is nog niet hersteld van een hamstringblessure die hij heeft opgelopen tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De verwachting is dat David Neres zijn vervanger zal zijn. Nicolás Tagliafico en Dusan Tadic, die beiden een interland lieten schieten, stonden bij de hervatting van de groepstraining wel weer op het veld.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts