Jong Ajax geeft voorsprong weg tegen FC Den Bosch: 2-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch maar vergat na een bliksemstart de drie punten mee te nemen naar Amsterdam. Met twee wijzigingen ten opzichte van het met 3-2 gewonnen duel met koploper SC Cambuur trad Jong Ajax met een vertrouwde basiself aan. Dominik Kotarski verdedigde het doel en ook Naçi Ünüvar mocht aan de aftrap verschijnen.

Jong Ajax begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam na twee minuten al op voorsprong. Nadat Victor Jensen onderuit werd gehaald in de zestien schoot Brobbey uit de gegeven penalty de 0-1 op het bord. Drie minuten later was het opnieuw raak en scoorde Brobbey, op aangeven van Douglas, de 0-2. De Ajacieden kwamen in de eerste helft niet in de problemen al was het uitvallen van Rensch een tegenvaller. In de tweede helft kwam de thuisploeg op 1-2 door een doelpunt van Trotman. De ploeg van Van der Gaag leek van slag en dat resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker van opnieuw Trotman. Hier bleef het uiteindelijk ook bij en voor Jong Ajax wacht aanstaande maandag het treffen met FC Volendam, de ploeg van trainer Wim Jonk.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Kasanwirjo, J. Timber, Rensch (33. Llansana), Douglas, Regeer, Taylor, Jensen (71. De Waal), Hansen, Brobbey, Ünüvar (46. Giovanni, 87. Martha)

 

Related posts