De Jong vertrekt transfervrij bij FC Cincinnati

Siem de Jong vertrekt bij FC Cincinnati en kan wederom op zoek naar een nieuwe club. De aanvallende middenvelder zijn aflopende contract werd niet verlengd. Op zijn Instagram neemt de oud-Ajacied afscheid van de Amerikaanse club. De Jong vertrok in februari van dit jaar bij Ajax voor het avontuur in Amerika maar vanwege de  coronapandemie die kort daarna uitbrak lag ook het voetbal in de Verenigde Staten lange tijd stil. FC Cincinnati wist zich niet te plaatsen voor de play-offs van de MLS en dus is het seizoen al over voor de club en dus ook het avontuur voorbij voor De Jong die nu transfervrij kan uitzien naar een andere club. 

‘Het was een moeilijk jaar, daarover klagen in 2020 voelt alleen wat overbodig. Ik zal de mensen met wie ik gewerkt heb, niet vergeten. Bedankt voor alles en succes in de toekomst’, aldus De Jong.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Siem De Jong (@siemdejong)

Related posts