Ajax Vrouwen winnen ook uitwedstrijd tegen ADO: 0-3

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag met 0-3 gewonnen. In de eerste helft gebeurde er weinig al werd in de elfde minuut een doelpunt van Pelova afgekeurd wegens buitenspel. In de tweede helft trokken de Ajax Vrouwen de wedstrijd naar zich toe en dat resulteerde al snel in een doelpunt. Tromp scoorde na een prima actie van Quinty Sabajo. In de 70ste minuut was het opnieuw Tromp die wist te scoren en daarmee was de wedstrijd beslist. Jonna van de Velde zorgde in de slotminuten nog voor de 0-3 met een knap schot in de bovenhoek. Met de overwinning hebben de Ajax Vrouwen met 21 punten uit zeven wedstrijden de volle buit te pakken en staan dan ook stevig op de eerste plaats.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Gragt, L. Bakker, Van den Bighelaar, Dijkstra, Grant (77. Van de Velde), Van Diemen, Tromp, Sabajo (77. Bakker), Pelova (87. Munsterman), De Sanders (87. Zeeman)

Related posts