Video: Kale en Kokkie zijn niet de brandhaard binnen Ajax

Ajaxfans Kale en Kokkie hebben weer een hoop te bespreken na een bewogen week voor Ajax. Vorige week testte een aantal belangrijke spelers positief op corona, maar konden alsnog meedoen tegen FC Midtjylland, die wedstrijd werd met 1-2 gewonnen. Een aantal vaste volgers waren bang dat de fans de bron van de besmetting waren omdat ze Davy Klaassen een boks hadden gegeven.

‘Ik zou niet weten waarvoor wij in quarantaine hadden moeten gaan’, zegt Kale. Vorige week zondag stonden de fans ook bij De Toekomst, toen kwam Davy Klaassen het sportpark afrijden, die stopte even voor de twee waarna ze elkaar begroette met een boks. ‘Wij wisten al dat die test met Davy niks was, wij zijn 100 procent coronavrij’, zegt Kokkie.

Onana, Tadic, Klaassen, Gravenberch en Stekelenburg testte vorige week in eerste instantie positief, maar mochten na een nieuwetest toch afreizen naar Denemarken, waardoor de problemen minder groot waren dan dat ze in eerste instantie leken. ‘Het heeft wel zijn weerslag op die wedstrijd gehad, dat weet ik zeker’, zegt Kale.

Related posts