‘Ajax denkt aan nieuwe verdediger bij uitblijven verbetering Schuurs’

Ajax gaat zich in de winterstop mogelijk versterken met een rechter centrale verdediger, zo weet men zondagavond bij Studio Voetbal te melden. Dit alles heeft te maken met de wisselende prestaties van Perr Schuurs. Een terugkerend patroon bij de verdediger is dat hij overwegend goede wedstrijden speelt, maar op bepaalde momenten te kwetsbaar blijkt.

Freek Jansen van Voetbal International laat weten dat er binnen Ajax twijfels bestaan over Schuurs. De verdediger scoort in wedstrijden in de Eredivisie een voldoende maar in de Champions League laat hij nogal wat steekjes vallen. ‘Als hij in de komende drie Champions League-duels geen verbetering laat zien, dan gaat Ajax in januari toch echt op zoek naar een nieuwe rechter centrale verdediger. Het wel of niet halen van een opvolger voor Joël Veltman was afgelopen zomer al een vraagstuk’, aldus Jansen. Ajax speelt op 25 november in eigen huis tegen FC Midtjylland. Een week later, op 1 december, wacht het team van Erik ten Hag een bezoek aan Liverpool en acht dagen later wordt de groepsfase van de Champions League afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Atalanta.

Bron: NOS

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    Doe Blind ook maar weg, opbouwend ok maar verdedigend is het niks bijzonders. Bazoer bevalt steeds beter, kan eveneens opbouwen en verdedigt beter dan Blind kan, zet naast hem een killer a la Davinson Sanchez en Bob’s your uncle.

Comments are closed.