Live FC Utrecht – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax mag zondag weer vroeg op pad want om 12:15 uur zal er worden afgetrapt in Utrecht waar de uitwedstrijd tegen de plaatselijke FC op het programma staat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Utrecht – Ajax staat zondag voor de vijftigste keer op het programma. Ajax heeft het altijd vrij lastig in de Domstad maar wist van de vijftig edities er wel 22 te winnen terwijl de thuisploeg 14 keer de punten in eigen huis wist te houden. Vorig seizoen werd de wedstrijd afgelast vanwege storm. Ajax is momenteel koploper met achttien punten uit zeven wedstrijden. FC Utrecht vinden we terug op plek acht met negen punten uit zeven duels.

Kuipers aangesteld als arbiter
Bjorn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is Nagtegaal en Kamphuis zal vanuit Zeist fungeren als VAR.

Vermoedelijke opstellingen
Trainer Erik ten Hag gaat zondag Dusan Tadic in de spits zetten en geeft Quincy Promes een rol als aanvallende middenvelder, althans zo weet het AD te voorspellen. De flanken worden ingevuld door het Braziliaanse duo David Neres en Antony.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Paes, Van der Maarel, St. Jago, Hoogma, Warmerdam, Maher, Gustafson, Van Overeem, Ramselaar, Kerk, Elia.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Ryan Gravenberch, Quincy Promes, Davy Klaassen, Antony, Dusan Tadic, David Neres.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts