Jong Ajax wint uitwedstrijd tegen Cambuur: 2-3

Jong Ajax heeft een knappe 2-3 zege geboekt op bezoek bij SC Cambuur. De ploeg van trainer Van der Gaag kwam via Taylor in de achtste minuut op voorsprong maar via Hoedemakers kwam Cambuur na een kwartier op gelijke hoogte. Niet veel later scoorde de thuisploeg de 2-1 en leek Jong Ajax even zoekende waarbij Scherpen zijn doel gelukkig schoon hield. In de tweede helft golfde het spel op en neer en had Cambuur meerder grote kansen om de voorsprong uit te breiden. Dat deed het echter niet en in de 82ste minuut scoorde Rensch de 2-2 nadat zijn schot van richting werd veranderd. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel maar vijf minuten voor tijd scoorde Llansana met een rake kopbal de 2-3 en kunnen de Ajacieden met een lekker gevoel terug naar Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Kasanwirjo, J. Timber (77. Llansana), Rensch, Douglas, Regeer, Taylor (90+1. Musampa), Jensen (76.Ünüvar) , Hansen (85. Pinas), Brobbey, De Waal (46. Giovanni)

Related posts