Ajax Vrouwen winnen van Excelsior (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van Excelsior met 1-0 gewonnen. Op sportpark de Toekomst domineerden de Ajax Vrouwen maar wisten dat in de eerste helft niet in doelpunten uit te drukken. In de tweede helft leek Van den Bighelaar de score te openen maar haar kopbal raakte de lat. Uiteindelijk was het invalster Isabelle Hoekstra die voor opluchting wist te zorgen want zij wist een kwartier voor tijd de 1-0 te scoren. Met achttien punten uit zes duels blijven de vrouwen van Schenkel dus foutloos tot nu toe in de Vrouwen Eredivisie. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig op een koud sportpark de Toekomst.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Bakker, De Sanders, Dijkstra, Van Diemen, Sabajo, Pelova, Van de Velde (65. Hoekstra), Grant (79. Brandau), Van den Bighelaar, Tromp

Related posts