‘UEFA geeft groen licht: “Onana, Tadic en Gravenberch kunnen vanavond spelen’

Andre Onana, Dusan Tadic en Ryan Gravenberch hebben toch toestemming gekregen van de UEFA om mee te spelen in het Champions League-duel tegen FC Midtjylland, zo meldt onder andere Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf na een gesprek met een Deense collega. Zowel Ajax als FC Midtjylland hebben het bericht nog niet bevestigt. Inmiddels is ook Labyad afgereisd naar Denemarken zo weet verslaggever Johan Inan van het Algemeen Dagblad te melden. De wedstrijd  FC Midtjylland – Ajax begint vanavond om 21.00 uur.

UPDATE 14:00uur: Inmiddels zijn de betreffende spelers ook al gesignaleerd op het trainingsveld van Ajax in Denemarken en lijken ze dus inderdaad gewoon te kunnen gaan spelen, getuige onderstaande foto van NH Sport

Related posts

1 Comment

Comments are closed.