Tadić vol vertrouwen: ‘Ik heb geen corona; zijn antilichamen’

Dusan Tadić is vol vertrouwen dat hij vanavond gewoon aan de aftrap kan staan voor het Champions League duel tegen FC Midtjylland. Ajax vertrouwde de door de UEFA uitgevoerde tests niet en liet de spelers in allerijl nogmaals testen. Tadić, Gravenberch, Onana en Labyad zijn opnieuw getest en later op dinsdag zal duidelijk worden of zij alsnog mogen spelen tegen FC Midtjylland. ‘Ik heb geen corona, ik heb antilichamen. Alles is in orde’, aldus Tadic tegen het Servische medium SportKlub.

Tadić vloog maandagavond alsnog samen met André Onana, Ryan Gravenberch en Zakaria Labyad naar Denemarken in de hoop toch nog te kunnen spelen tegen. Het viertal werd, evenals Maarten Stekelenburg en Davy klaassen positief getest op corona. Omdat dit viertal al eerder corona gehad heeft gaat Ajax er van uit dat het restwaarden zijn van de eerdere besmetting en zodoende vals positief getest zijn.. Stekelenburg en Klaassen zijn wel achtergebleven in Amsterdam. Zij werden voor het eerst positief getest op het coronavirus.

Related posts