Live FC Midtjylland – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt vanavond om 21:00 uur de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is FC Midtjylland de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Historie
Toen Ajax in 1995 voor de vierde keer in de historie de beste van Europa was, bestond FC Midtjylland nog niet eens. De club uit Herning kwam vier jaar later voort uit een fusie van de weinigzeggende clubjes Herning Fremad en Ikast FS. In 2015. 2018 en 2020 werd FC Midtjylland kampioen van Denemarken en mag het nu dus opnemen tegen Ajax. De Deense ploeg verloor de CL-ouverture thuis met 0-4 van Atalanta Bergamo, waarna er in en tegen Liverpool met 2-0 werd verloren. Na twee duels staat de teller dus op nul punten en nul doelpunten. Midtjylland tegen Ajax begint dinsdag om 21.00 uur in de MCH Arena.

Madden fluit wedstrijd
De UEFA heeft de Schots Bobby Madden aangesteld als arbiter. Madden zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters David Roome en Graeme Stewart. Vierde official is Donald Robertson en de Engelsen Stuart Attwell en Paul Tierney fungeren als VAR.

Coronavirus zorgt voor doemscenario Ajax
Het coronavirus is momenteel nog steeds een grote spelbreker en Ajax kan daar nu ook behoorlijk over meepraten. In aanloop naar de wedstrijd tegen Midtjylland wezen bepaalde testen een uitslag aan die het elftal zeker niet kan gebruiken. Zoals bekend zijn Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg niet van de partij. Voor Andre Onana, Dusan Tadic, Ryan Gravenberch en Zakaria Labyad zou er alsnog groen licht zijn gegeven, maar officieel is er nog niks bevestigd.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts