Ajax getroffen door coronavirus

Meerdere spelers van Ajax hebben positief getest op corona, zo weet De Telegraaf te melden. Daarom zal de delegatie die naar Denemarken gaat om de Champions League-wedstrijd tegen FC Midtjylland te spelen, flink uitgedund zijn. Hoewel Ajax nooit namen bekend maakt als het om besmettingen gaat, weten we wel dat André Onana, Maarten Stekelenburg, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Dusan Tadic en Zakaria Labyad niet mee zullen doen. Ajax laat een andere test uitvoeren omdat er getwijfeld wordt aan de uitkomst van de PCR-test. De uitslag van de tweede test is binnen 24 uur beschikbaar en bij een negatieve uitslag kunnen de eerder genoemde heren wel aantreden.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Dat is dan echt pech hebben maar ja je kan er op wachten dat ook Ajax zijn deel krijgt nu maar hopen dat een tweede test negatief uitvalt .

Comments are closed.