Brobbey verlengt contract bij Ajax

Er was de afgelopen tijd nogal wat onduidelijkheid omtrent Brian Brobbey. De spits, die voornamelijk zijn wedstrijden speelt in Jong Ajax, leek met Ajax niet tot overeenstemming te komen over een nieuw contract, maar volgens Brobbey kloppen die verhalen niet en zal hij spoedig zijn lopende verbintenis verlengen. ‘Het gaat goed met de onderhandelingen en ik wil natuurlijk graag bij Ajax blijven en we zijn dichtbij een handtekening’, zo laat Brobbey weten tegenover Fox Sports. De spits maakte zaterdagavond zijn debuut in het eerste elftal en scoorde een ‘lucky goal’. ‘Het was zeker niet mijn mooiste, maar deze tellen ook. Dit is nog maar het begin en ik hoop dat er nog meer komt’.

Bron: Fox Sports

Related posts

2 Comments

  1. EugAjax

    Brobbey moet eerst maar eens structureel In Ajax 1 komen en concurrentie van Traore en Huntelaar winnen. Als dat niet gebeurt heb je totaal niets in het buitenland te zoeken.

  2. Charka53

    Slim van deze jongen en nu maar hopen voor hem en Ajax dat hij tot een goede spits ontwikkeld en zijn hersens bij elkaar houd en niet na een paar goede wedstijden denkt dat hij te groot voor Ajax is en naar het buitenland wil
    en daar in de vergetelheid beland.

Comments are closed.