Live Ajax – Fortuna Sittard: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Fortuna Sittard staat voor de 21ste keer op het programma en daarin won Ajax negentien edities. Voor Perr Schuurs zal het een weerzien zijn met oud-collega’s, maar de verdediger weet ook dat het niet best gaat met zijn oude ploeg die op plek achttien staan met twee punten uit zes wedstrijden. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in 5-0 met drie doelpunten van Promes.

Mulder aangewezen als arbiter
Siemen Mulder is door de KNVB aangewezen als arbiter bij deze wedstrijd. Mulder zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Kleinjan en Inia. Vierde official is Martens en Van Boekel zal vanuit Zeist fungeren als VAR.

Huntelaar en Antony trainen weer mee
Klaas-Jan Huntelaar en Antony hebben allebei de afsluitende training goed doorstaan en zijn waarschijnlijk inzetbaar. Huntelaar ontbrak afgelopen woensdag tegen Atalanta Bergamo, omdat hij ‘niet wedstrijdfit’ was. Antony viel tegen de Italianen vlak voor tijd uit na een flinke charge op de aanvaller. Het is echter de vraag of trainer Erik ten Hag de gok neemt om gebruik te maken van beide spelers met het oog op de wedstrijd in de Champions League van aanstaande dinsdag tegen FC Midtjylland. Brian Brobbey ontbrak vrijdagavond bij Jong Ajax en volgens trainer Van der Gaag zou dat weleens kunnen betekenen dat Brobbey zaterdag deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van het eerste elftal.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    De koploper tegen de nummer laatst. Een garantie voor veel Amsterdamse goals zou je zeggen. Belangrijk ook voor nog meer vertrouwen. En die kunnen we gebruiken met de altijd lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht volgend weekend in het vooruitzicht.
    Als we deze dubbelslag kunnen maken staan we er zeer goed voor. Want het programma in de Eredivisie in de rest van dit jaar is niet moeilijk voor Ajax.
    Succes mannen vermaak ons bij FOX

Comments are closed.