Edwin van der Sar 50 jaar (Incl video)

Edwin van der Sar is 50. Die mijlpaal kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven en dus haalde David Edwin naar de Johan Cruijff Arena voor een verrassing die hij met vrouw Annemarie en kinderen Joe en Lynn op poten heeft gezet. In het stadion werd de CEO verrast door verjaardagwensen van onder andere Sir Alex Ferguson, Wayne Rooney, Jari Litmanen, Marco van Basten en vele anderen. Ook is de docu SAR gelanceerd en hierin vertelt Edwin over zijn rol als Ajax-directeur, maar ook over zijn rijke loopbaan bij Ajax, Juventus, Fulham en Manchester United. Bovendien komen veel oud-spelers en trainers aan het woord over de 130-voudig Oranje-international. De docu bekijk je hier.

Namens de redactie van AjaxFanzone.nl feliciteren wij Edwin met zijn vijftigste verjaardag.

Related posts

1 Comment

 1. EugAjax

  Onze Champions League winnaar en huidige Algemeen Directeur. De man die als keeper een van de beste in de voetbalgeschiedenis was. Met twee verschillende clubs de CL gepakt. Welke keeper kan dat zeggen ?
  Verder sinds de Cruijff revolutie een van de grootste iconen die op bestuurlijk niveau heerst. Zowel binnen Ajax als bij de ECV en ECA. Hij bracht eerst commercieel succes, zeer grote en langjarige sponsordeals. Daarna bouwde hij Ajax verder uit naar een financieel zeer gezonde club, maar nog veel belangrijker hij hielp Ajax eerst terug te brengen aan Nederlandse top om vervolgens weer voet in de Europese top te zetten,
  Het enige wat nog ontbreekt is die Europese beker.
  Niet alles ging goed of was te volgen. Grote fouten gemaakt. Te denken valt situatie rond Nouri en het niet binnenboord kunnen houden van de grote mederoerganger van de revolutie en een van de grootste Ajacieden uit de historie, Dennis Bergkamp en daarmee de mindere focus op de opleiding en de jeugd doorstroming.
  Maar bovenal steekt er boven uit dat hoe groot de storm ook is. Hij houdt Ajax op koers. Laat zich niet gek maken en vorm uitstekend duo met Overmars.
  Kortom gefeliciteerd 50jarige Ajax icoon ! Dat je echte missie, een Europese beker, uiteindelijk ook nog waarheid mag worden

Comments are closed.