Ajax Vrouwen beginnen uitstekend aan herstart Eredivisie

De Ajax Vrouwen zijn prima begonnen aan de herstart van de Eredivisie. In Zwolle werd op het veld van Be Quick ’28 met 1-4 gewonnen van de vrouwen van PEC Zwolle. De Vrouwen Eredivisie lag er enkele weken uit vanwege de oplopende coronabesmettingen in Nederland maar vrijdagavond rolde de bal weer. Nadat Grant in de eerste helft voor de 0-1 had gezorgd was het Nikita Tromp die in de tweede helft de wedstrijd binnen zeven minuten wist te beslissen met twee doelpunten. In de blessuretijd maakte Van de Velde de 0-4 en wist PEC Zwolle ook nog een doelpuntje mee te pikken. De Ajax Vrouwen blijven koploper in de Vrouwen Eredivisie door de overwinning in Zwolle. 

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, L. Bakker, De Sanders, Van der Gragt (62. Dijkstra), Van Diemen, Sabajo (88. Van den Heuvel), Pelova (74. Brandau), Van de Velde, Grant (74. De Vette), Van den Bighelaar, Tromp (88. Hoekstra)

 

Related posts