Ajax, Mercedes-Benz en Stern verlengen samenwerking

Ajax heeft de partnerships met Mercedes-Benz als ‘Official Car Sponsor’ en Stern als ‘Official Car Supplier’ verlengd tot en met 2023, zo meldt de club op de officiële website. In de nieuwe overeenkomst is een optie opgenomen tot en met 2025. Ook de komende seizoenen rijden de selectiespelers, de technische staf en het management van Ajax in Mercedes-Benz.

Speerpunten voor de komende jaren zijn het verder verduurzamen van het wagenpark en oplossingen aanbieden die passen bij de veranderende mobiliteitsbehoeftes. Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax is in zijn nopjes: ”Wij zijn blij met deze verlengingen. We hebben een rijke historie samen, met Mercedes-Benz werken we sinds 2009 samen en met Stern zelfs sinds 1993. Bovenal zijn we allemaal bezig – door onder andere innovatie en de wil om de beste te zijn – om ook in de toekomst succesvol te blijven.”

Related posts