Stand van zaken Groep D

Ajax heeft door het gelijkspel tegen Atalanta het eerste punt behaald in de groepsfase en staat daarmee op de derde plek. Liverpool, vorige week nog de gelukkige winnaar in Amsterdam, staat inmiddels op zes punten aangezien het de thuiswedstrijd tegen  FC Midtjylland met 2-0 wist te winnen. Voor Ajax staat nu het tweeluik tegen het Deense FC Midtjylland op het programma (3-11 en 25-11) en daarin zullen de volle zes punten moeten worden behaald. Op dinsdag 1 december reist Ajax af naar Liverpool en op woensdag 9 december volgt de thuiswedstrijd tegen Atalanta.

Stand Groep D

1. Liverpool 2-6
2. Atalanta 2-4
3. Ajax 2-1
4. FC Midtjylland 2-0

Related posts

3 Comments

  1. De Nees

    Geen club ter wereld die zo kinderlijk een wedstrijd leest als Ajax, onze routiniers zijn net zulke tactisch onbenullen als de coach. De hollandse ziekte, naïviteit ten top. Aanvalluuuh.

  2. EugAjax

    Met deze stand is het maar goed dat er een dubbel tegen die Denen aankomt nu. Twee keer winnen en je staat tweede. Hopen dat Liverpool dan al geplaatst is en ze met een B team spelen. Dan thuis afmaken tegen Atalanta !
    Win je niet twee keer van die Denen ga je terecht naar UEFA CUP. Dan zet de dalende trend zich door helaas

Comments are closed.