Opstellingen Atalanta – Ajax

Vandaag is Ajax te gast bij Atalanta Bergamo voor het tweede groepsduel in de Champions League. Doordat we de wedstrijd tegen Liverpool door pech verloren moeten we vandaag wel winnen tegen Atalanta. De gastheren versloegen Midtjylland en deze ploeg zien we nog niet winnen van Liverpool. De wedstrijd tegen VVV Venlo geeft de burger wel weer moed alleen is zo’n uitslag vanavond niet realistisch. Toch moet men zich in Italië eens achter de oren gekrabd hebben na deze score en zeker hoe Ajax zich tegen Liverpool verweerde. Dusan Tadic zal starten op het middenveld en David Neres staat linksbuiten. De wedstrijd begint om 21:00 uur en staat onder leiding van Damir Skomina.

Opstelling Atalanta: Sportiello; Toloi, Romero, Djimsiti; Hateboer, IlicicPasalic, Freuler, Gomes, Gosens; Zapata

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Tadic, Gravenberch; Antony, Traore, Neres

Related posts