Ten Hag voegt Brobbey toe aan 20-koppige selectie voor duel tegen Atalanta vanwege afwezigheid Huntelaar

Erik ten Hag heeft Brian Brobbey toegevoegd aan zijn 20-koppige selectie voor de uitwedstrijd tegen Atalanta Bergamo, zo meldt Ajax.nl. Brobbey dankt zijn uitverkiezing aan de afwezigheid van Klaas-Jan Huntelaar. De spits, die twee keer trefzeker was tegen VVV-Venlo, ontbreekt in de selectie. Andere afwezigen zijn Jurriën Timber en ook Kenneth Taylor.

Brobbey kan wellicht zijn debuut in de Champions League maken. Dat geldt overigens ook voor Antony. De Braziliaan miste vorige week het duel met Liverpool omdat hij ‘niet wedstrijdfit’ was. Afgelopen zaterdag was de aanvaller wel weer present tegen VVV-Venlo.

Het duel met Atalanta Bergamo begint dinsdagavond om 21.00 uur.

Selectie Ajax
André Onana, Maarten Stekelenburg, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Sean Klaiber, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, David Neres, Antony, Dusan Tadić, Quincy Promes, Zakaria Labyad, Lassina Traoré en Brian Brobbey

Related posts

1 Comment

 1. EugAjax

  Een mooi affiche voor de echte voetbal liefhebber. Dat is tenminste als Ten Hag eens een normale opstelling met normale veldbezetting doet. Dus geen 532,422 of iets er tussenin. Gewoon van eigen kracht uit gaan en gewoon 433.

  En ook eens spelen met een echte spits in Europa. Dus geen gemaakte spits omdat het twee jaar geleden toevallig paar keer goed heeft uitgepakt.

  Onana
  Mazra. Schuurs. Blind. Tagliafico
  Ekkelenkamp. Klaassen. Gravenberch
  Antony. Traore. Tadic.

  En nu ook eens niet te bescheiden opstellen. De attitude wij zijn Ajax moet terug en niet een we hebben Liverpool doen wankelen (als dat al waar is) dus zijn we tevreden.
  Zoals Van Basten al zei. We zijn gvd Ajax en we mogen dus nooit blij zijn met iets anders dan winst tegen een normaliter Italiaanse middenmoter, ook al zijn ze In vorm.

  Winst is het enige wat goed genoeg is. Alleen al door die attitude moeten mannen als Van Basten terug komen bij Ajax. Nu heerst op veel plekken binnen Ajax de ‘middenmoot’ gedachte……

  Ik ben benieuwd morgen.

Comments are closed.