Ten Hag: ‘Dit ligt gewoon aan de houding van Ajax’

Erik ten Hag regeerde na afloop van de recordzege van 0-13 tegen VVV opvallend stoïcijns. De trainer roemde de manier waarop zijn ploeg door bleef gaan en had geen medelijden met VVV. “13-0, dat is een hele goede overwinning. Snel verder, zou ik zeggen. Oké, een compliment voor mijn team, want ze waren hongerig. Het team heeft geïnvesteerd, een goed tempo gespeeld en dit afgedwongen. Met deze houding moet je een wedstrijd aangaan, dat is fantastisch”, aldus Ten Hag voor de camera van de NOS.

Ten hag had geen medelijden met VVV. “Ze hebben al laten zien in deze competitie dat ze tot goede resultaten in staat zijn. Dit ligt ook gewoon aan Ajax. Als je niet vanaf het begin scherp bent kan het moeilijk worden, maar dat waren we wel.”

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Eens. Ajax bleef maar gaan en gaan, terwijl je vaak ziet dat ze dan gas van het pedaal halen.
    Echt heel goed gedaan. Nu goed vervolg geven tegen Atalanta willen we niet meteen na 2 wedstrijden kansloos zijn voor overwintering In CL.

    Goede zondag. PSV eindelijk eens onderuit in Gelredome: 2-1 HEERLIJK.

Comments are closed.