Traoré: ‘Trots om deel van dit team uit te mogen maken’

Ajax verpulverde VVV Venlo in de eigen Koel met maar liefst 0-13. Lassina Traoré kan zijn geluk niet op. De spits was goed voor vijf doelpunten en drie assists. ‘Het was een geweldige wedstrijd, een goed optreden van het team. We waren hongerig, want we hadden de laatste wedstrijd in de Champions League verloren. We wilden terugkomen en nu moeten we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd op dinsdag’, aldus de spits voor de camera’s van de NOS.

De spitspositie bij Ajax is nog altijd niet vast ingevuld en met zijn optreden in Venlo heeft Traoré zijn visitekaartje in ieder geval afgegeven, al is hij zelf bescheiden. ‘Ik kan dat niet zeggen, elke wedstrijd is anders en de trainer zei dat ik elke wedstrijd klaar moet staan. Dus als het team me nodig heeft, moet ik het gewoon laten zien. ‘Ik ben heel trots om van dit team deel uit te mogen maken en om alles te laten zien wat ik kan’.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.