Opstellingen Ajax – Liverpool

Erik ten Hag zal het vandaag tegen Liverpool het zonder Antony en Jurriën Timber moeten doen omdat zij niet wedstrijdfit zijn. Ook Liverpool heeft wat geblesseerden: Van Dijk, Becker, Alcantara, Oxlade-Chamberlain en Matip. Toch zal het bikkelen worden voor ons aller Ajax want de aanval van Liverpool is fenomenaal. Verrassend start Daly Blind linkshalf en Lisandro Martínez in de verdediging. De wedstrijd die onder leiding staat van Felix Brych begint om 21:00 uur en is te zien via Ziggo Sport en SBS6.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Blind; Neres, Kudus, Tadic

Opstelling Liverpool: Adrián; Robertson, Gomez, Fabinho, Alexander-Arnold; Milner, Jones, Wijnaldum; Firmino, Mané, Salah

Related posts

3 Comments

 1. EugAjax

  Wat een totale on Ajax opstelling. Veredelde 5-3-2 opstelling. Hoe ga je Liverpool onder druk zetten? Voorhoede van Liverpool het gevaarlijkste gedeelte van het elftal en dan gaan wij verdedigen…..terwijl defensie daar zo leuk als mandje is..zo zie je maar Ten Hag blijft een middenmoot denkende trainer.

  Nu maar hopen dat ik er volledig naast zit. Maar dit belooft niks goed. Waarom niet gewoon zelfde elftal als zondag…..we gaan het zien

 2. EugAjax

  Ja dat zat erin. Redelijk onmachtig Ajax. Wel 4 grote kansen, maar dan hebben we het wel gehad.
  Geen enkel moment een dominant Ajax gezien. Het was hopen op paar momenten die dan slecht worden benut.

  Onmacht gedemonstreerd door Klopp die 30 min voor tijd zijn hele ster voorhoede er al uithaald. Dan vervolgens die Ten Hag die het na de opstelling nog een keer veel meer te bont maakt.

  Hij haalt gewoon twee van de drie beste spelers van het veld. Klaassen en Neres. Verder Blnd uitstekend. Neres en Klaassen inwisselen voor Labyad en Ekkelenkamp……drama keuze.

  En dan als laatste wanhoop gooien we 532 naar 325 om of zo iets.

  Inmiddels 10 keer verloren In laatste 22 wedstrijden. Wanneer wordt er echt ingegrepen ?

 3. De Nees

  Al na paar minuten voelde je gewoon dat het Ajax spel niet klopte, ze deden maar wat zonder lijn in het spel. Leek wel speelkwartiertje voor Liverpool, zoveel ruimte overal. En Kloppie nam Ajax lekker serieus ook met zijn super trio wissel met nog een half uur op de klok, jaja. Ten Hag vond het allemaal geweldig hoor ik hem net hakkelen, het lag vooral aan de gemiste kansen. En onze TV analisten vonden het ook best geweldig, het was gewoon jammer! Jonge jonge wat een armoe in die hoofden. Heb ik een andere wedstrijd gezien?? Het zal wel. Wat Ajax nodig had was dikke mist.

Comments are closed.