Live Ajax – Heerenveen: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondag de thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Heerenveen staat voor de 28ste keer op het programma en daarvan bleven 21 keer de drie punten in Amsterdam. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 4-1 overwinning voor Ajax door doelpunten van Tadic, Tagliafico (2x) en Schuurs.

Kuipers aangesteld als arbiter
Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Zeinstra en Van Roekel. De Graaf is vierde official terwijl Dieperink vanuit Zeist zal fungeren als VAR. Ajax – Heerenveen begint zondag om 14:30 uur.

Tadic in de spits, Klaassen start op middenveld
Het Algemeen Dagblad verwacht dat Dusan Tadic zondag zal starten in de spits. Davy Klaassen zal zondag volgens het dagblad in de basis starten.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Antony, Dusan Tadic, Quincy Promes

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts