Pantelić komt Ajax tegemoet en laat Tadić eerder terugkeren

Marko Pantelić, die op dit moment vicepresident van de Servische voetbalbond is, heeft besloten dat Dusan Tadić vandaag al terugkeert richting Amsterdam, zo meldt De Telegraaf. Het nationale elftal van Servië speelt woensdagavond nog voor de Nations League in en tegen Turkije, maar Tadić krijgt vrijaf. ‘We denken met Dusan en Ajax mee’, aldus Pantelić. Als Dusan mee naar Turkije zou gaan, moest hij vanwege de Nederlandse coronaregelgeving bij terugkomst in Amsterdam 10 dagen in quarantaine, waardoor hij het duel met SC Heerenveen zou missen.

Pantelić besluit zijn verhaal met enkele mooie woorden voor de aanvoerder van Ajax. ‘We zijn Dusan dankbaar voor de overwinning in de EK-play-off in Noorwegen en hebben hem volgende maand in de beslissende wedstrijd tegen Schotland hard nodig. We willen dat hij zich comfortabel voelt.’

Related posts