Ajax Vrouwen winnen ook van Heerenveen: 1-2

De Ajax Vrouwen hebben ook de vierde wedstrijd in de competitie gewonnen en blijven dus koploper in de Eredivisie. Vrijdagavond moest Heerenveen het onderspit delven. In Friesland kwam de ploeg van Danny Schenkel op voorsprong door een doelpunt van Sabajo. Niet veel later wist de thuisploeg de gelijkmaker te scoren maar vlak voor rust maakte Lewerissa de 1-2. In de tweede helft kwam het met bakken uit de lucht en liet Van den Bighelaar het na om de 1-3 te scoren. De bal ging op de stip na een overtreding op Eshly Bakker, maar Van den Bighelaar mikte vanaf elf meter naast. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 1-2 overwinning en hebben de vrouwen de volle winst uit vier wedstrijden te pakken.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, De Sanders (76. L. Bakker), Van der Gragt, Doorn, Van Diemen, Dijkstra, Pelova, Van den Bighelaar, E. Bakker, Sabajo (86. Van de Velde), Lewerissa (46. Grant)