Ajax schrijft 42 spelers in voor CL-selectie: Bandé niet van de partij

Ajax heeft de Champions League-selectie voor het seizoen 2020/2021 ingediend bij de UEFA, zo meldt de Europese voetbalbond op haar de website. De meest opvallend afwezige is Hassane Bandé, die onlangs terugkeerde van een huurperiode bij FC Thun. De selectie bestaat uit een A- en B-lijst. De B-lijst bevat spelers die na 1 januari 1999 zijn geboren en tussen hun 15e en 21e twee aaneengesloten seizoenen voor hun club hebben gespeeld.

Volledige A-lijst:
Maarten Stekelenburg, Kjell Scherpen, André Onana, Sean Klaiber, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad, Mohammed Kudus, Alex Méndez, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Lassina Traoré, Giovanni, Antony.

Volledige B-lijst:
Dominik Kotarski, Daan Reiziger, Calvin Raatsie, Perr Schuurs, Devyne Rensch, Neraysho Kasanwirjo, Enric Llansana, Nordin Musampa, Liam van Gelderen, Anass Salah-Eddine, Terrence Douglas, Jurriën Timber, Ryan Gravenberch, Jurgen Ekkelenkamp, Kenneth Taylor, Victor Jensen, Naci Ünüvar, Quinten Timber, Youri Regeer, Brian Brobbey, Sontje Hansen, Max de Waal.

Related posts

1 Comment

 1. EugAjax

  Geen wonder dat Ajax bijna 100 mln pj aan spelers salarissen heeft. Komt bovenop een jaarlijkse afschrijving van 50 mln vanwege gedane aankopen. Betekent een selectie die 140mln pj kost……

  En dan hebben we Labyad als spits………
  Na 1.5 jaar nog steeds geen vervanger voor De Ligt……..

  Je moet er niet aan denken dat Ajax dit seizoen zich niet kwalificeert voor de CL….
  Dan gaat het geld er in 1 jaar uit waar ze 10 jaar hard voor gewerkt en gevoetbald hebben……

  Wat dat betreft zijn we ‘lekker’ begonnen aan het seizoen…

  Als we in zwaar weer komen (zeg maar zelfde fout als na CL winst jaren 90) wat gaan we er dan aan doen Sar en Overmars.

  1 voordeel de selecties van Feyenoord en PSV zijn minder. Kwestie dus van op tijd walker worden

Comments are closed.