AD: Onana test positief op corona’; Telegraaf twijfelt aan juistheid bericht

André Onana is positief getest op het coronavirus, zo meldt het Algemeen Dagblad op basis van bronnen uit Kameroen. De keeper van Ajax moet hierdoor de oefeninterland van vrijdagavond tegen Japan aan zich voorbij laten gaan. De Telegraaf zegt echter sterk te betwijfelen of de informatie uit Kameroen klopt. De doelman behoorde namelijk in augustus al tot de dertien coronagevallen bij Ajax, zo klinkt het. Onana, die momenteel geen klachten heeft, ondergaat nog deze donderdag een tweede coronatest.

Met het oog op de privacywetgeving wil Ajax momenteel geen officiële mededelingen doen omtrent Onana. Volgens De Telegraaf gaat de entourage van de sluitpost ervan uit dat er restwaarden van de eerdere besmetting zijn aangetroffen door de medische staf van het nationale elftal van Kameroen. De kans op een nieuwe besmetting lijkt niet groot te zijn, maar men sluit het bij voorbaat ook niet uit. Het lijkt sowieso uitgesloten dat Onana vrijdag speelminuten maakt in de oefeninterland van Kameroen tegen Japan in De Galgenwaard.

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Nou Telegraaf en Ajax je kan corona gewoon twee keer krijgen hoor….niet te hopen voor Onana, maar zeker niet uitgesloten..

Comments are closed.